Akcia
Microsoft Windows 10 Pro 32/64-Bit (Predaj použitých licencii)

Microsoft Windows 10 Pro 32/64-Bit (Predaj použitých licencii)

10,80€ 130,00€
Bez DPH: 9,00€
Výrobca: OEM
Model: Microsoft Windows 10 Pro 32/64-Bit (Predaj použitých licencii)
Dostupnosť: 20

Dostupné možnosti

Jazyková verzia Windows:
Software:
Produkt: Microsoft Windows 10 POZOR REPREDAJ POUŽITÝCH LICENCÍÍ nejedná sa o krabicovú verziu !!!
 
UPOZORNENIE!!! Pokiaľ ste zákúpili PC alebo notebook s predinštalovaným operačným systémom RETAIL je potrebná jeho reinštalácia pomocou nami dodaného inštalačného CD alebo USB prípadne si inštalačné médium vytvoriť na stránke Microsoft.com. ► Nástroj pre vytvorenie inštalačného média (USB, CD, DVD)  
 
Verzia: Professional 32/64bit
Typ: Druhotná elektronická licencia predávaná v súlade so smernicou EP
Typ: Časovo neobmedzená licencia s aktivačným kľúčom v elektronickej podobe ESD
Lokalizácia: SK, CZ, HU, ANG atď.
POZOR! Je možný UPGRADE starého operčného systému Windows 7. Odporúčame ale čistú inštaláciu na nové PC/notebook alebo sformátovať disk na stávajúcom PC/notebooku !
► Nástroj pre vytvorenie inštalačného média (USB, CD, DVD)  

 

Popis produktu

Pracujte s rozumom a majte pri svojom podnikaní poruke Windows 10 Pro. Operačný systém vyvinutý priamo na mieru podnikateľom je skvelou voľbou pre každého, kto si chce prácu na počítači čo najviac uľahčiť a spríjemniť. Známe prostredie je obohatené o množstvo užitočných firemných funkcií, ako sú napríklad jednoduché pripojenie k požadovanej doméne, vzdialené prihlásenie, alebo možnosť využívať viac operačných systémov naraz. S webovým prehliadačom Microsoft Edge nájdete všetko, čo budete potrebovať, a technológia BitLocker uchová vaše dáta v úplnom bezpečí. Začnite sa na svoju prácu tešiť!

Podnikajte na úrovni

Vaše pracovné povinnosti si budete plniť jedna radosť, keďže Windows 10 Pro disponuje hneď niekoľkými inteligentnými funkciami vyvinutými priamo pre potreby podnikateľov. Jednoducho sa môžete pripojiť k doméne, ktorú práve potrebujete, či už k firemnej alebo napríklad školskej. Poteší vás aj obchod Windows Store, v ktorom si uspôsobíte vlastnú privátnu oblasť ako stvorenú pre vaše firemné aplikácie.

Podnikajte na úrovni
 
Známe prostredie s ešte lepšími funkciami

Známe prostredie s ešte lepšími funkciami

Systém Windows 10 Pro je intuitívny, rýchly a ľahko ovládateľný. Obsahuje nové vylepšenia, ktoré vám budú s radosťou uľahčovať každodennú prácu, a nemusíte si robiť starosti ani s ochranou svojich dát. Technológia BitLocker sa s pomocou šifrovania a správy zabezpečenia postará o to, aby bol váš počítač pred nechcenými vírusmi ako pod zámkom.

 

Perfektné možnosti pre jednoduché používanie

Multitasking už nemusí byť len záležitosťou žien – s Windows 10 Pro ho zvládne každý! Na jednu obrazovku si môžete bez problémov pripnúť až štyri okná naraz, čo vám neskutočne zjednoduší a zefektívni každú prácu, navyše vám neunikne žiadna nová správa alebo upozornenie. Rovnako oceníte technológiu Hyper-V, s ktorou môžete na svojom počítači používať viac operačných systémov zároveň.

Perfektné možnosti pre jednoduché používanie
 
Špičkový prehliadač Edge

Špičkový prehliadač Edge

Pri práci budete mať všetky potrebné informácie na dosah. Vďaka webovému prehliadaču Microsoft Edge nájdete všetko rýchlo a presne podľa svojich predstáv. Práca s prehliadačom je navyše obohatená o užitočné funkcie. Obzvlášť oceníte špeciálne zobrazenie priamo na čítanie, vďaka ktorému sa nebudete rozptyľovať iným obsahom – pri práci vás už nebudete nič zbytočne zdržiavať.

 

Jednoducho prispôsobivý

Operačný systém je perfektne kompatibilným spoločníkom. S radosťou sa prispôsobí každému zariadeniu, ktoré práve používate, a vaše aplikácie sa jednoducho menia podľa veľkosti displeja. Vďaka funkcii Windows Hello nebudete musieť pri každom prihlásení zadávať heslo. Keďže vás zariadenie samo spozná, nemusíte sa obávať, že by k nemu získal prístup niekto iný.

Jednoducho prispôsobivý
 
Pracujte odkiaľkoľvek

Pracujte odkiaľkoľvek

Počítač s Windows 10 Pro sa pre vás stane skvelým partnerom aj vďaka možnosti vzdialeného prihlásenia. Pomocou funkcie Vzdialené plochy sa budete môcť prihlásiť k svojmu pracovnému počítaču aj z iného zariadenia. Jeho možnosti tak budete môcť využívať napríklad doma alebo na cestách. Nemajte obavy, od práce si budete môcť aj kedykoľvek oddýchnuť – na počítači jednoducho spustíte hry pre konzolu Xbox One.

 

Zdroje: Tlačová správa Súdneho dvora EU č. 94/2012 zo dňa 3.7.2012

             Rozsudok súdneho dvora EU zo dňa 3.7.2012

 

Inštalačné médium vytvoríte pomocou originálneho nástroja

Microsoft : https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209

(zdroj : https://www.microsoft.com/sk-sk/software-download/windows10návod na inštaláciu)

AKTIVÁCIA MICROSOFT WINDOWS

 

PRODUKT AKTIVUJETE ZADANÍM LICENČNÉHO KĽÚČA POČAS INŠTALÁCIE ALEBO KLIKNUTÍM NA TLAČIDLO "ZMENIŤ KÓD PRODUCT KEY"

 

(alternatívne pri zlyhaní štandardnej metódy, platí pre niektoré prípady re-predaja licencie)

 

Kedže sa jedna o tzv. re-predaj licencii, aktivácia Windowsu moze byt mierne zložitejšia a vyžaduje si alternativny postup. 

 
Detailný popis aktivácie nižšie:

 

Spustite aktiváciu cez telefón (vid. návod nižšie, choďte po krok kde sa vyberá zem/oblasť):

 

Aktivacia

 Aktivacia

Aktivacia

Aktivacia

 

Zo zoznamu vyberte Slovenská Republika a ďalej pokračujte kliknutím na tlačítko Ďalej.

 

Následne nie je potrebné volať na linku Microsoft, stačí prejsť na stránku: https://microsoft.gointeract.io/mobileweb

(oficiálny aktivačný portál spoločnosti Microsoft)

 

Aktivacia

 

Otvorte horeuvedenú linku Microsoft (AKTIVÁCIA CEZ INTERNETOVÚ STRÁNKU ONLINE) a zvolte "7 Digits", postupne zadávajte 9 skupín po 7 cislic z obrazovky "Zavolajte a uveďte ID inštalácie".

 

Aktivacia

Potom príde otázka, "Koľko produktov je nainštalovaných na tomto zariadení", na ktoré odpoviete 0 (ešte len inštalujete/aktivujete softvér).

 

Posledným krokom je vygenerovanie ID potvrdenia, ktoré po kliknutí na "Zadať potvrdzovaci kod". Zadáte spat do Sprievodcu aktiváciou, do prazdnych policok obrazovky "Zadajte potvrdzovaci kod". Potvrdite kliknutím na "Aktivovať Windows".

 

Aktivacia

 

Windows je aktivovaný.

 

 

Prípadne nám zašlite „Instalation ID“ resp. ID inštalácie na mail info@ledgo.sk aj s cislom objednavky ID a my vám zašleme aktivačné kľúče zo serveru Microsoft.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
-           +